Fenomenalni Qatar Airways je peti put u poslednjih 10 godina proglašen za najbolju aviokompaniju na svetu, na svečanoj dodeli godišnjih nagrada kompanije Skytrax koja se svake godine tradicionalno održava u okviru najvećeg sajma vazduhoplovstva od 17. do 23. juna u Parizu.

Osim za najbolju aviokompaniju na svetu Qatar Airways je proglašen za kompaniju sa najboljom biznis klasom, najboljim sedištem u biznis klasi i za najbolju kompaniju na Bliskom Istoku (a tu je, kao što znamo, konkurencija poprilična).

Qatar Airways proslavlja pobedu na način koji je putnicima najmiliji, promocijom koja traje do petka 21. juna, za putovanja do 1. juna 2020. godine – ali samo na letovima na kojima postoji ponuda sa promotivnom cenom, ne na svim letovima.

Povratne karte za Peking i Šangaj će moći da se kupe za samo 399 evra. Puket je na promociji 479 evra, Bangkok, Hong Kong, Singapur, Tokio, Seul, Ho Ši Min, Hanoj i Kuala Lumpur su 499 evra.  Denapasar je sada samo 499 evra, Džakarta je 529 evra, Manila, glavni grad Filipina, je 549 evra!

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate.

Izabrane destinacije u Aziji koje su na ovoj fantastičnoj promociji možete videti na priloženoj mapi zajedno sa cenama za povratne karte.

Sve cene su za povratne karte u ekonomskoj klasi za polaske iz Beograda. U cenu je uključeno posluženje na svim letovima, predati prtljag do 30 kilograma, kao i sve takse i nadoknada za izdavanje karte.

Karte možete rezervisati u agenciji Kielo pozivom na broj 322 4952, 323 4843 ili 062 60 20 60, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net

qr_pobeda