Qatar Airways organizuje još jednu audiciju za kabinsko osoblje u Beogradu.

Prema konkursu koji je objavljen na zvaničnom sajtu ove katarske aviokompanije prijave za audiciju će se primati preko sajta do nedelje, 1. septembra 2013, dok će razgovor sa odabranim kandidatima biti obavljen u narednim danima.

U prvom selekcionom krugu na osnovu podnetih prijava biće izabrani kandidati koji treba da lično donesu prijave.

Lično podnošenje prijava je planirano za dan kasnije, u ponedeljak 2. septembra od 9 do 12 u hotelu Hyatt u Beogradu.

Tom prilikom od kandidata može biti traženo da urade izvesne testove (interaktivne zadatke, grupne vežbe ili test engleskog). Oni koji budu prošli dalje biće pozvani na finalni intervju narednih dana.

Qatar Airways traži dinamične, posvećene i energične pojedince koji će moći da se uklope u multinacionalni, nagrađivani tim profesionalnog kabinskog osoblja ove kompanije. Kandidati koji budu primljeni imaće stalan posao u zvanično najboljoj aviokompaniji na svetu koja svojim putnicima pruža vrhunsku uslugu tokom leta.

Od kandidata se zahtevaju izuzetne komunikacijske sposobnosti. Oni moraju imati najmanje 21 godinu i da su zdravi. Sa rukama ispruženim iznad glave moraju da dosegnu 212cm. Treba da su završili najmanje srednju školu, da se odlično služe engleskim (konverzacija i pisanje). Zbog prirode posla moraju biti spremni da se presele u Dohu (Katar).