Qatar Airways je od ponedeljka, 25. novembra trajno snizio cene za nekoliko popularnih destinacija iz Beograda.

Sniženje cena stupa na snagu odmah, a sve korigovane tarife su već u rezervacionim sistemima i dostupne su za kupovinu. Snižene cene se odnose na polaske iz Beograda, preko Dohe do izabranih gradova iz bogate mreže linija Qatar Airwaysa.

Nižu cenu dobili su Kuvajt (656 evra) i Muskat (659 evra) u regionu Bliskog istoka. Sve popularnije letovališne destinacije Maldivi u Indijskom okeanu i Puket na Tajlandu takođe imaju niže cene, a povratne karte do njih koštaju 757 evra (Maldivi) i 819 evra (Puket).

Niže cene će ubuduće imati i azijske metropole poput Hong Konga (674 evra), Manile (874 evra), Kuala Lumpura (809 evra) i Tokija (729 evra).

Sve cene su za povratne karte sa svim uračunatim taksama i nadoknadom za izdavanje karte.

Qatar Airways je prošle nedelje proslavio prvu godišnjicu redovnog direktnog leta do Beograda. Ova kompanija leti između Dohe i našeg glavnog grada četiri puta nedeljno omogućavajući putnicima iz Srbije da jednostavno i povoljno otputuju do bilo koje destinacije na Bliskom istoku i u Aziji, ali i u Africi i Australiji, gde su tradicionalno dobra tržišta Qatar Airwaysa.