Na specijalnoj promociji Qatar Airwaysa koja je posvećena Australiji i Novom Zelandu našlo se šest gradova do kojih Qatar Airways iz Beograda, preko Dohe, leti na drugi kraj planete. Od tih šest gradova tri imaju zaista odličnu promotivnu cenu, pa smo ih ovde predstavili.

Promocija se odnosi na sva putovanja (pod uslovom da su promotivne klase u ponudi) u periodu nakon 25. januara, pa do 30. juna ove godine.

Karte po ovim cenama možete kupiti do 30. januara u našoj agenciji u Resavskoj ulici, broj 32.

Melburn i Sidnej tokom promocije koštaju 999 evra, dok za Pert do 30. januara možete kupiti kartu po ceni od 1.149 evra.

Qatar Airways je kompanija ocenjena sa 5 zvezdica, za poslednjih 5 godina prema globalnom istraživanju Skytraxa čak 4 puta izabrana za najbolju na svetu. Milioni putnika širom sveta su glasali i izglasali da je Qatar Airways najbolji!

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate.

Sve cene su za povratne karte u ekonomskoj klasi za polaske iz Beograda. U cenu je uključeno posluženje na svim letovima, predati prtljag do 30 kilograma, kao i sve takse i nadoknada za izdavanje karte.

Karte možete rezervisati u agenciji Kielo pozivom na broj 322 4952, 323 4843 ili 062 60 20 60, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net

qr_27okt-zo