Na novoj avgustovskoj promociji kompanije Qatar Airways našlo se 8 destinacija na 2 kontinenta – Peking i Šangaj su 439 evra, Melburn 949 evra dok do 15. avgusta možete kupiti povratnu kartu za Singapur za 629 evra, sa svim taksama i uključenim prtljagom.

Bangkok je tokom promocije 499 evra. Povratna karta do Maldiva je 549 evra, Kuala Lumpur do kog Qatar leti direktno iz Dohe, košta 529 evra. Šri Lanka je 469 evra. 

Da podsetimo da aviokompanija Qatar Airways ima 5 zvezdica, i da je ponovo ove godine izabrana za najbolju na svetu prema globalnom istraživanju Skytrax-a. Milioni putnika širom sveta su glasali i izglasali da je Qatar Airways najbolji!

Promocija se odnosi na putovanja koja se mogu obaviti između 9. septembra i 31. maja naredne godine, a prodaja karata po ovim cenama će trajati sve do 15. avgusta. 

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate.

Izabrane destinacije u Aziji i Australiji koje su na ovoj promociji možete videti na priloženoj mapi, zajedno sa cenom povratne karte.

Sve cene su prikazane na našoj mapi sa uračunatim taksama, prtljagom, posluženjem na letovima i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.