Na junskoj promociji kompanije Qatar Airways našlo se 7 destinacija raspoređenih na 3 kontinenta – Johanesburg je 639 evra, Maldivi samo 539  evra, dok do 30. juna možete kupiti povratnu kartu za Kuala Lumpur za 529 evra, sa svim taksama i uključenim prtljagom.

Bangkok je tokom promocije 439 evra. Povratna karta do Šri Lanke je sada 489 evra, a Manila, glavni grad Filipina, do kog Qatar leti direktno iz Dohe, košta 639 evra.  Pert je 1.239 evra. 

Da podsetimo da aviokompanija Qatar Airways ima 5 zvezdica, i da je ponovo ove godine izabrana za najbolju na svetu prema globalnom istraživanju Skytrax-a. Milioni putnika širom sveta su glasali i izglasali da je Qatar Airways najbolji!

Promocija se odnosi na putovanja koja se mogu obaviti između 9. septembra i 31. marta sledeće godine, a prodaja karata po ovim cenama će trajati sve do 30. juna. 

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate.

Izabrane destinacije u Aziji, Africi i Australiji koje su na ovoj promociji možete videti na priloženoj mapi, zajedno sa cenom povratne karte.

Sve cene su prikazane na našoj mapi sa uračunatim taksama, prtljagom, posluženjem na letovima i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.