Turkish Airlines je objavo specifičnu promociju za putovanja iz Beograda preko Istanbula do tri veoma posebne destinacije u indijskom okeanu.

Turkish Airlines je aviokompanija sa najvećim brojem gradova u svetu u koje sleću njihovi avioni, iz Istanbula leti u preko 120 zemalja. Ovom kompanijom možete leteti povoljno iz Beograda do Istabula dva puta dnevno i dalje preko njihove baze na aerodromu Ataturk do svih ovih destinacija. Promotivna prodaja će trajati do 23. maja.

Karte su snižene za putovanja do 23. decembra ove godine – povratna karta u ekonomskoj klasi tokom ove promocije do Sejšela košta 599 evra, do Madagaskara 699 evra, dok je do Mauricijusa 799 evra.

Ovo su destinacije do kojih je putovanje uobičajeno skupo tako da je ovo značajno sniženje cena i prilika da se poseti neko od čuvenih Vanilinih ostrva.

Sve cene su sa uračunatim taksama i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte i podrazumevaju osim prevoza putnika i prtljag do 30kg (do Tokija 40kg) kao i vrhunski ketering koji ova kompanija nudi. Za Severnu Ameriku putnici imaju pravo da ponesu 2 kofera do 23kg.

Sve destinacije koje su na promociji kao i cene karata možete videti i na priloženoj mapi.
Karte možete rezervisati i kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.