Turkish Airlines je započeo novu veliku promotivnu akciju za 24 evropska grada.

Sva putovanja kompanije Turkish Airlines iz Beograda se obavljaju sa presedanjem u Istanbulu, što nije najzgodnije ako putujete u zapadne delove Evrope, ali cene koje nam je ova kompanija ponudila su svakako vredne vaše pažnje. Ovom kompanijom možete leteti povoljno iz Beograda do Istabula dva puta dnevno i dalje do velikog broja evropskih gradova.

Promocija koja je upravo objavljena i za koju je počela prodaja trajaće dve nedelje, do 29. januara, a karte su snižene za putovanja  u tom istom periodu – do 30. aprila ove godine.

Turikish Airlines je kompanija koja godinama unazad vredno modernizuje flotu, ulaže u vrhunsku uslugu i ketering, tako da je rezultat takvog truda 6 godina zaredom titula najbolje evropske kompanije u izboru svih putnika sveta. Osim što je godinama proglašavana za najbolju evropsku kompaniju, Turkish može da se pohvali i laskavom titulom aviokompanije sa najboljim keteringom na svetu u ekonomskoj klasi!

Tokom ove promocije možete kupiti povratnu kartu do mnogih nemačkih gradova za samo 149 evra, koliko košta i Amsterdam, Brisel ili Ženeva. Pritom su konekcije za većinu gradova veoma dobre.

Sve cene su sa uračunatim taksama i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte i podrazumevaju osim prevoza putnika i prevoz prtljaga do 30kg, kao i vrhunski ketering koji ova kompanija nudi.

Sve destinacije koje su na promociji kao i promotivne cene karata sa svim taksama možete videti i na priloženoj mapi.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.  

tk_evropa_jan17