Najnovija regionalna promocija Qatar Airwaysa omogućava kupovinu aviokarata uz popuste koji se kreću i do 25%

Jedan broj destinacija ove kompanije je na sniženju, a popusti se odnose na putovanja u ekonomskoj klasi.  

Period u kome važi promocija je od 20. avgusta do 1. septembra 2015. godine, a putovanja se mogu otpočeti sve do 31. marta 2016. godine, osim u periodu od 18. decembra do 6. januara. 

Zahvaljujući ovoj promociji putnici iz Srbije su u prilici da probaju vrhunsku uslugu koju pruža ova aviokompanija, koja je ponovo ove godine izabrana za najbolju na svetu prema globalnom istraživanju Skytrax-a.

Qatar Airways, aviokompanija sa pet zvezdica, svojim putnicima nudi najkvalitetniju uslugu kako na zemlji tako i u vazduhu, a zahvaljujući direktnim letovima iz Beograda i naši putnici su u prilici da ocene njihov kvalitet na osnovu sopstvenog iskustva.

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate.

Neke od izabranih destinacije u Aziji i Africi, koje su među najpopularnijima, možete videti na priloženoj mapi zajedno sa cenom povratne karte ekonomskoj klasi. 

Sve cene su za povratne karte u ekonomskoj klasi za polaske iz Beograda. U cenu je uključeno posluženje na svim letovima, predati prtljag do 23 kilograma, kao i sve takse i nadoknada za izdavanje karte. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj 322 4952, 323 4843 ili 062 60 20 60, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net