Qatar Airways organizuje još jednu specijalnu promotivnu akciju za putnike iz Beograda.

Aktuelna promocija započela je 20. jula, traje do 10.avgusta i obuhvata jedan broj destinacija ove kompanije u Africi, Aziji i Australiji.

Ova kompanija održava redovnu liniju između Beograda i Dohe, glavnog grada Katara, a dalje preko aerodroma Hamad International putnicima nudi brojne konekcije do velikog broja destinacija širom sveta.

Qatar Airways ima odlične veze sa  Afrikom, a ovog puta je na promociji Johanesburg u Južnoafričkoj Republici po ceni od 639 evra. Za 349 evra putnici mogu otputovati u Dubai ili Abu Dabi na Bliskom Istoku. 

Na promociji su i popularne turističke destinacije u Aziji poput Kolomba (Sri Lanka) do koga je karta 569 evra ili Maldiva gde je moguće otputovati za 549 evra. Povratne karte do tajlandskih destinacija Bangkoka i Puketa koštaju 569 odnosno 539 evra.

Na sniženju su i kineski gradovi Peking (564 evra), Šangaj (544 evra), Hong Kong (525 evra) i Gvangdžou (669 evra). Od australijskih destinacija Melburn košta 1.189 evra, a Sidnej 1.199 evra.

Ove cene važe za putovanja od 7. septembra do 31. marta  osim u periodu između 18. decembra i 10. januara. Destinacije koje su na popustu kao i cene karata možete pogledati na priloženoj mapi. Sve cene uključuju prtljag, posluženje na letovima, aerodromske takse i naknadu za izdavanje karte.