Qatar Airways ove tokom 3 dana ove nedelje – 14. 15. i 16. oktobra, nudi svoje Azijske destinacije po cenama i do 40% nižim od standardnih.  

Popusti se odnose na putovanja i u ekonomskoj i u biznis klasi.  Po ovim cenama može se putovati u narednih 6 meseci, do 31. marta 2016. 

Qatar Airways pruža i u ekonomskoj i u biznis klasi vrhunsku uslugu, zbog čega je ova kompanija ponovo ove godine izabrana za najbolju na svetu prema globalnom istraživanju Skytraxa.

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate.

Sve cene su za povratne karte u ekonomskoj klasi i u biznis klasi za polaske iz Beograda. U cenu je uključeno posluženje na svim letovima, predati prtljag, kao i sve takse i nadoknada za izdavanje karte. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. Iskoristite ovu priliku da putujete najboljom kompanijom na svetu.