Austrijska nikotarifna aviokompanija Niki dobila je svoje predstavništvo u Beogradu. Međunarodna kompanija TAL Aviation koja se bavi predstavljanjem aviokompanija širom sveta otvorila je sprsku kancelariju u kojoj će za sada zastupati austrijskog avioprevoznika.

TAL Aviation ima kancelarije širom sveta i zastupa razne aviokompanije među kojima su i neke od najvećih svetskih aviokompanija: American Airlines, Qantas, Qatar Airways, Sri Lankan, Jet Airways, Aer Lingus, Ethiopean, El Al, Air Baltic, Cathay Pacific, Dragon Air i mnoge druge. Pored aviokompanija TAL Aviation zastupa i pojedine turističke organizacije i turoperatore.

Beogradska kancelarija će za sada zastupati NIKI i Air Berlin a nije isključeno da će kasnije preuzeti zastupanje i nekih drugih aviokompanija. NIKI-jevo predstavništvo će se nalaziti u Knez Mihailovoj. Predstavništvo će biti zaduženo za marketing i prodaju a biće otvoreno kako za putničke agencije tako i za putnike. Kancelarija je otvorena od 1. decembra 2010. Adresa i kontakt predstavništva: GSA Niki & Air Berlin, (TAL Aviation), Beograd, Knez Mihailova 30/IV, 011/2631-327, email adresa: sales@talaviation.rs