Italija je oličenje lepote, topline i strasti. Nije tek neka geografska lokacija ili čizmolika teritorija na karti sveta – to je životni stil. Zahvaljujući najboljem iz ove zemlje, Alitalia je danas spremna da svetu predstavi svoju potpuno osveženu sliku.Vrhunski stil, elegancija, ljubav prema umetnosti i otkrivanju sveta – to su sastojci koji 'Made in Italy' i Alitaliju cine jedinstvenim. Svaki detalj novog doživljaja Alitalije rezultat je saradnje sa velikim italijanskim brendovima.

Od stila satkana – –

Posle skoro dvadeset godina, Alitalia je unela revoluciju u svoje uniforme. Etore Bilota je redizajnom uspeo da saobrazi vanvremenost klase sa sjajem savremenog. Briga za detalje, najfiniji materijali i vrhunsko zanatsvo iz svih krajeva Italije, doprineli su stvaranju besprekornog stila nove uniforme – pravog primera najboljeg pret-a-portea.

Od kreativnosti sazdana – – 

Priču o novom doživljaju Alitalije ne može ispričati niko drugi do dva velika talenata italijanske kreativnosti: Federiko Bruđija, reditelj audio-video radova iz domena mode i muzike i Pjerpaolo Ferari, jedan od najvećih modnih fotografa, vešt da dočara jedinstvenu lepotu Italije. Priđite i otkrijte sve što se krije iza naše nove kampanje….