Beograd će i tokom zime biti uključen u mrežu linija norveške aviokompanije Norwegian iako se u javnosti nedavno pojavila drugačija informacija. Naime, red letenja za zimu još nije unet u celosti u rezervacioni sistem ove kompanije tako da još uvek nije moguće rezervisati let do Osla posle 28. oktobra dok je let do Stokholma unet u sistem i postojaće tokom cele godine što do sada nije bio slučaju.

Kako su nam na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ potvrdili, Norwegian beleži izvanrednu popunjenost putničke kabine koja se kreće između 80 i 90% na svakom letu. Samo u prethodnih mesec dana je na svakom letu ove kompanije bilo preko 165 putnika (Kapacitet aviona Boeing 737-800 je 189 putnika). Na jednom od letova pre nekoliko dana popunjenost putničke kabine je bila 100% što je velika retkost u svetu.

Ovako dobri rezultati bili su više nego dovoljni da se u kompaniji odluče za zadržavanje leta ka Stokholmu tokom cele godine. Prethodnih godina ovaj let je uvođen samo u letnjoj sezoni. Veliku popunjenost Norwegian ostvaruje i na liniji ka Oslu tako da će i letove do ovog grada uskoro biti moguće rezervisati i posle zadnje nedelje oktobra do kada je za sada ovaj let unet u rezervacioni sistem.
Cene karata do Osla u jednom pravcu sa svim taksama kreću se od 66 evra dok je za Stokholm moguće kupiti kartu po ceni od 55 evra u jednom pravcu. Norwegian je putnicima iz Srbije omogućio veoma povoljne konekcije do brojnih norveških gradova: Alesund, Alta, Bordufos, Bergen, Kirkenes, Molde, Stavanger, Tromso, Trondhajm.
Norwegian je potvrdio novu narudžbu Boeing-ovih aviona nove generacije 737-800 i to 15 letelica koje bi trebalo da se uključuju u flotu sukcesivno od 2014. do 2016 dok je još uvek aktuelna narudžba 48 aviona ovog tipa čija isporuka već traje.