Aviokarte sa cenama prikazanim na mapi u prodaji su samo danas – u sredu, 23 decembra!

Air France i KLM su danas ponovili neverovarovatnu promociju koju su prvi i jedini put predstavili u petak 18. decembra. Promocija je identična, isti su gradovi, iste cene, isti period putovanja. Ko tad nije stigao da kupi kartu ima danas ponovo priliku. 

Cene su prikazane sa svim taksama za povratnu kartu. Ukoliko nemate vizu možete da kupite kartu sada a vizu izvadite kasnije. Ako budete odbijeni za vizu vraća vam se novac za kupljenu kartu. Ovo su cene ako započnete putovanje između 7. januara i 22. marta, a putovanje može trajati do 3 meseca. Air France & KLM u saradnji sa Air Serbijom i američkom Deltom.

Nakon kupovine karta je nerefundabilna, u slučaju otkazivanja putovanja aviokompanija ne vraća uplaćeni novac, promena datuma u karti nije dozvoljena.

Požurite i iskoristite ovu neočekivanu priliku, javite prijateljima!

Ove cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (1 kofer do 23 kg) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Nikada se karta iz Beograda do San Franciska nije mogla kupiti za samo 379 evra. Koštala je i do 1000 evra, znaju to oni koji su putovali. Dalas je bio oko 800 evra, danas je 385 evra. Ni jedan grad u SAD i Kanadi sada nije skuplji od 560 evra. Fantastično!!

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. Požurite,  iskoristite jedinstvenu priliku!

U saradnji sa našom Air Serbijom ove tri kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati – najčešće – preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta. Ogromna mreža linija vam omogućava da skoro uvek vaš agent može da za vas pronađe ovde prikazane najpovoljnije cene. 

Grad Cena Grad Cena
Pitsburg 429 € Montreal 479 €
Mineapolis 499 € Vankuver 529 €
Klivlend 499 € Kanzas Siti 499 €
Nju Orleans 549 € Nešvil 549 €
Sijetl 549 € Portland 549 €
San Dijego 549 € Hjuston 549 €
Dalas 559 € Ostin 549€
Finiks 559 € Denver 549 €
Solt Lejk Siti 549 € Šarlot 549 €
Orlando 559 € Tampa 549 €
* Cena uključuje sve takse, prtljag i posluženje na letovima
*  Cene važe za polaske od 7. januara do 22. marta, boravak do 90 dana. 

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu, a sve ovo posebno dolazi do izražaja u višim putnim klasama: comfort plus, first (biznis) i DeltaOne (prvoj klasi).

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.