Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su ponudili vansezonske, povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.

I ako nije trenutno promotivna prodaja u toku, ovih dana možete da kupite karte po povoljnim cenama do svih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u nekom od glavnih čvorišta ove tri kompanije: Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu.

U Americi, ukoliko ima potrebe, možete da koristite usluge američkog člana alijanse – moćne kompanije United, koja vas može preko glavnih američkih čvorišta prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – i dalje po odličnoj ceni. 

Važno je i da znate da možete da napravite kompleksnije putovanje, da spojite nekoliko gradova po izboru, sve platite u okviru jedne karte, zaustavljanja se ne doplaćuju u odnosu na osnovnu cenu karte. 

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Njujorka na letovima ove tri kompanije može da se kupi po ceni od 455 evra. Boston i Vašington su dostupni po ceni od 530 evra. 

Od 16. oktobra prošle godine i Austrian Airlines otvorio je liniju ka Majamiju, tako sada sva tri prevoznika imaju let do ove sunčane destinacije veoma omiljene među turistima. Povratna karta u ekonomskoj klasi do Majamija ovih aprilskih dana košta 580 evra.

Let do Montreala i nazad košta sada 620 evra, do Čikaga 620 evra, a do Toronta 640 evra. Povratna karta do Vankuvera je 685 evra, koliko je i povratna karta i do Los Andjelesa, Denvera, Dalasa ili Atlante. 

Prikazane cene uključuju povratnu kartu, prtljag (1 kofer do 23kg), posluženje na svim letovima, sve prateće takse, kao i naknadu za izdavanje karte. Sve je uključeno, nema dodatnih troškova. Karte po ovim cenama nemaju nikakva posebna ograničenja pri kupovini, mogu se kupiti i dan pred put, a na putovanju se može ostati do 12 meseci. Promena datuma povratka je dozvoljena uz plaćanje naknade za promenu. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.