Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su ponudili nove, vansezonske, veoma povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.

Tokom narednih nekoliko dana, tačnije do 8. decembra, možete da kupite karte po vrlo povoljnim cenama do svih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u nekom od glavnih čvorišta ove tri kompanije: Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu.

U Americi, ukoliko ima potrebe, možete da koristite usluge američkog člana alijanse – moćne kompanije United, koja vas može preko glavnih američkih čvorišta prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – i dalje po odličnoj ceni. 

Važno je i da znate da možete da napravite kompleksnije putovanje, da spojite nekoliko gradova po izboru, sve platite u okviru jedne karte, zaustavljanja se ne doplaćuju u odnosu na osnovnu cenu karte. 

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Njujorka na letovima ove tri kompanije može da se kupi po ceni od 439 evra. Boston i Vašington su dostupni po ceni od 469 evra. 

Od 16. oktobra i Austrian Airlines uveo je novu liniju ka Majamiju, pa tako sada sva tri avioprevoznika imaju let do ove sunčane destinacije veoma omiljene među turistima. Povratna karta u ekonomskoj klasi do Majamija tokom ove promocije košta 569 evra.

Let do Montreala i nazad košta sada samo 509 evra, a do Čikaga i Toronta 549 evra. Povratna karta do Vankuvera je 579 evra, do Los Anđelesa 589 evra, koliko je i povratna karta do Denvera, Dalasa ili Atlante. 

Karte se po ovim cenama prodaju do 8. decembra  – a putovanje mora da se završi do 14. maja naredne godine. 

Prikazane cene uključuju povratnu kartu, prtljag (1 kofer do 23kg), posluženje na svim letovima, sve prateće takse, kao i naknadu za izdavanje karte. Dakle, sve je uključeno, nema dodatnih troškova. Karte po ovim cenama moraju se kupiti minimum 7 dana pre započinjanja putovanja i omogućavaju putovanje sa boravkom u Americi do 3 meseca.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.