Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su ponudili nove, vansezonske, veoma povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.

Tokom promocije koja će trajati neodređeno dugo možete da kupite karte do svih većih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u nekom od glavnih čvorišta ove tri kompanije: Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu.

U Americi, ukoliko ima potrebe, možete da koristite usluge američkog člana alijanse – moćne kompanije United, koja vas može preko glavnih američkih čvorišta prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – i dalje po fenomenalnoj ceni.

Važno je i da znate da možete da napravite kompleksnije putovanje, da spojite nekoliko gradova po izboru, sve platite u okviru jedne karte, zaustavljanja se ne doplaćuju u odnosu na osnovnu cenu karte.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Vašingtona na letovima ove tri kompanije može da se kupi po ceni od 569 evra, Boston je takođe 569 evra, a toliko je i Majami – 569 evra.

Karta za letove do Los Anđelesa i nazad sada košta 599 evra, koliko je i do San Franciska, Čikaga, Portlanda ili Las Vegasa. Toliko su i Atlanta, Dalas, Denver i Salt Lejk Siti.

U Kanadi Toronto i Montreal su 569 evra, Vankuver, Kalgari i Edmonton 599 evra.

Prikazane cene uključuju povratnu kartu, prtljag (1 kofer do 23kg), posluženje na svim letovima, sve prateće takse, kao i naknadu za izdavanje karte. Dakle, sve je uključeno, nema dodatnih troškova.

Karte po ovim cenama se moraju brzo kupiti, nakon pravljenja rezervacije ona traje samo 12 sati.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o2o6o, viber ili sms na o62 6o2o6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.  

lhg_sevam_08mar17