Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su ponudili nove, vansezonske, veoma povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.

Ali, promocija traje još samo danas, do 14. septembra, možete da kupite karte po vrlo povoljnim cenama do svih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u nekom od glavnih čvorišta ove tri kompanije: Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu.

U Americi, ukoliko ima potrebe, možete da koristite usluge američkog člana alijanse – moćne kompanije United, koja vas može preko glavnih američkih čvorišta prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – i dalje po odličnoj ceni.

Važno je i da znate da možete da napravite kompleksnije putovanje, da spojite nekoliko gradova po izboru, sve platite u okviru jedne karte, zaustavljanja se ne doplaćuju u odnosu na osnovnu cenu karte.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Vašingtona na letovima ove tri kompanije može da se kupi po ceni od 499 evra. Boston i Filadelfija su dostupni takođe po ceni od 499 evra.

Let do Montreala i nazad košta sada samo 549 evra, do Čikaga 559 evra, Toronta 569 evra. Povratna karta do Vankuvera i Kalgarija je 599 evra, do Los Anđelesa i Sijetla 619 evra, koliko je i povratna karta do Hjustona i Atlante. Dalas, Denver i Orlando su 615 evra.

Karte se po ovim cenama prodaju do srede, 14. septembra  – a putovanje mora da se završi do 26. juna naredne godine.

Prikazane cene uključuju povratnu kartu, prtljag (1 kofer do 23kg), posluženje na svim letovima, sve prateće takse, kao i naknadu za izdavanje karte. Dakle, sve je uključeno, nema dodatnih troškova. Karte po ovim cenama moraju se kupiti minimum 7 dana pre započinjanja putovanja i omogućavaju putovanje sa boravkom u Americi do 3 meseca.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o2o6o, viber ili sms na o62 6o2o6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.  

lhg_sevam_sep14_m