Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su ponudili nove, vansezonske, povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.

Tokom promocije koja će trajati sve do 2. aprila možete da kupite karte po dosta povoljnim cenama do nekoliko gradova u Sjedinjenim Američkim Državama, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u nekom od glavnih čvorišta ove tri kompanije: Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu.

U Americi, ukoliko ima potrebe, možete da koristite usluge američkog člana alijanse – moćne kompanije United, koja vas može preko glavnih američkih čvorišta prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – i dalje po odličnoj ceni.

Važno je i da znate da možete da napravite kompleksnije putovanje, da spojite nekoliko gradova po izboru, sve platite u okviru jedne karte, zaustavljanja se ne doplaćuju u odnosu na osnovnu cenu karte.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Vašingtona na letovima ove tri kompanije može da se kupi po ceni od 585 evra. Boston je 545 evra, Čikago 555 evra.

Karta za letove do Los Anđelesa i nazad sada košta samo 585 evra, do San Franciska ili obližnjeg San Hosea je 605 evra. Majami, na Floridi, je 555 evra, Atlanta tokom promocije košta 625 evra.

Njujork je 485 evra.

Karte se po ovim cenama prodaju do 2. aprila  – a putovanje mora da se započne 14. maja ili posle 1. oktobra, da bi ove vansezonske cene važile.

Prikazane cene uključuju povratnu kartu, prtljag (1 kofer do 23kg), posluženje na svim letovima, sve prateće takse, kao i naknadu za izdavanje karte. Dakle, sve je uključeno, nema dodatnih troškova. Karte po ovim cenama se mogu kupiti i samo 1 dan pre započinjanja putovanja – ako ima mesta –  i omogućavaju putovanje sa boravkom u Americi do 3 meseca.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o2o6o, viber ili sms na o62 6o2o6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.  

lhg_sevam_08mar17