Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su ponudili nove, vansezonske, veoma povoljne cene do gradova u njihovoj mreži u Severnoj Americi.

Tokom jesenjih, zimskih i prolećnih meseci moći ćete da kupite karte po vrlo povoljnim cenama do svih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u nekom od glavnih čvorišta ove tri kompanije: Beču, Frankfurtu, Minhenu ili Cirihu.

U Americi, ukoliko ima potrebe, možete da koristite usluge američkog člana alijanse – moćne kompanije United, koja vas može preko glavnih američkih čvorišta prevesti do bilo kog grada koji ima aerodrom – po odličnoj ceni. 

Važno je i da znate da možete da napravite kompleksnije putovanje, da spojite nekoliko gradova po izboru, sve platite u okviru jedne karte, zaustavljanja se ne doplaćuju u odnosu na osnovnu cenu karte. 

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Njujorka na letovima ove tri kompanije može da se kupi po ceni od 459 evra. Boston i Vašington su dostupni po ceni od 499 evra. 

Od 16. oktobra Austrian Airlines uvodi novu liniju ka Majamiju, pa će tako sva tri avioprevoznika imati let do ove sunčane destinacije sve omiljenije među turistima. Povratna karta u ekonomskoj klasi do Majamija može da se nađe već od 589 evra.

Let do Montreala i nazad koštaće 559 evra, a do Čikaga i Toronta 579 evra. Povratna karta do Las Vegasa je 639 evra, do Los Anđelesa 629 evra, koliko je i povratna karta do San Franciska. 

Karte nemaju ograničenje po pitanju perioda prodaje, ovo su nove redovne vansezonske cene – iako izgledaju kao promotivne. Putovanja se po ovim cenama mogu ostvariti počev od oktobra, koji je već u toku, pa sve do kraja juna naredne godine, do kada traje tzv. niža, jeftinija sezona. 

Prikazane cene uključuju povratnu kartu, prtljag (1 kofer do 23kg), posluženje na svim letovima, sve prateće takse, kao i naknadu za izdavanje karte. Dakle, sve je uključeno, nema dodatnih troškova. Karte po ovim cenama moraju se kupiti minimum 7 dana pre započinjanja putovanja i omogućavaju putovanje sa boravkom u Americi do 3 meseca.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.