Aviokompanije koje čine Lufthansa grupu Austrian Airlines, Lufthansa i SWISS su uvele neočekivanu novinu u svet poslovnog putovanja. Njihova do sada po cenama nedostupna biznis klasa je za evropske letove postala značajno pristupčnija.

Sjajna vest je uvođenje ‘redukovane biznis klase’ kojoj je jedina mana što putniku ne dozvoljava promenu datumu putovanja ni uz doplatu, ali osim toga putnici uživaju u konforu i svim privilegijama putnika biznis klase.

Na našoj mapi prikazali smo vam nove snižene cene za putovanja iz Beograda do 26 gradova u Evropi koje smo izabrali iz velike ponude Lufthansa grupe. Cene su formirane u okviru novog koncepta za putovanja na biznis klasi.

Kao što možete da vidite sada možete da do mnogih evropskih gradova putujete na biznis klasi Lufthanse, Swissa ili Austriana po ceni koju ste plaćali za ekonomsku klasu. Povratna karta do Pariza ili Londona je sada samo 370 evra. Ove cene su dostupne, naravno, samo na izabranim letovima, što nije često slučaj, ne možete očekivati da za svaki datum, za svaki let, dobijete kartu po ovoj ceni. Lufthansa, Swiss i Austrian su zadržali i dosadašnje, znatno više cene.

Putujući na biznis klasi možete očekivati znatno veći konfor, prioritet prilikom čekiranja i ukrcavanja, znatno kvalitetnije posluženje tokom letova, korišćenje Lufthansinig laundža biznis klase dok čekate na let, kao i mogućnost da ponesete 2 kofera do 23kg umesto jednog.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net.