Lufthansa je danas pokrenula sopstveni turistički portal sa idejom da turistima koji planiraju letovanje omogući da na jednom mestu, samostalno, rezervišu ne samo aviokartu do željene destinacije već i kompletan paket aranžman.

Portal Lufthansa Holidays je pokrenut u saradnji sa jednim od najvećih evropskih turoperatora "Thomas Cook"-om

Na novom portalu putnici će moći da rezervišu letove do više od 140 aerodroma u kombinaciji sa preko 8000 hotela na 1000 atraktivnih letnjih destinacija.

Lufthansa na svom portalu nudi veliki izbor city break aranžmana, letovanja na najpoznatijim plažama i dalekih putovanja kako bi zadovoljila sve tipove putnika, od onih koji žude za kulturom i gradovima, odmorom i relaksacijom pa do onih raspoloženih za avanture.

"Istražujemo nove horizonte u turizmu. Naši klijenti poklanjaju dosta pažnje kvalitetu i samostalnosti i mi odgovoramo na te njihove potrebe tako što im nudimo fleksibilnost i mogućnost kombinovanja", rekao je Jens Bišof, član upravnog odbora Lufthanse i naglasio da je ukratko "Lufthansa Holidays inovativan, inspirativan i individualan program koji putnicima nudi sveobuhvatne turističke pakete za bezbrižan odmor".

Lufthansa Holidays nudi razumne cene letova koji su uključeni u celokupne pakete. Članovi Lufthansinog frequent flyer programa Miles and More će automatski zarađivati nagradne milje za naručene pakete preko portala. Portal je za sada namenjen samo putnicima iz Nemačke. Predviđa polaske iz Berlina, Bremena, Diseldorfa, Frankfurta, Hamburga, Hanovera, Kelna, Lajpciga, Minhena, Nirnberga i Štutgarta.