Poljska aviokompanija LOT je snizila cene za skoro sve destinacije do kojih leti – to su gradovi u Poljskoj, Evropi, Aziji, kao i u Severnoj Americi. U dve mape i u tabelu uneli smo sve najzanimljivije destinacije i cene za putovanja iz Beograda sa presedanjem u Varšavi.

Saznajte više:
Više putne klase na letovima LOT-a

Cene za nemačke i evropske gradove su prikazane sa svim pratećim taksama, ali je dozvoljeno da se nosi samo ručni – kabinski prtljag do 8kg, dok je za letove za SAD i Kanadu u cenu uračunat i kofer do 23kg koji se predaje prilikom čekiranja.

Do Varšave u ekonomskoj klasi povratna karta se može sada kupiti za samo 139 evra, dok je do ostalih gradova (Krakov, Gdanjsk, Šćećin, Vroclav, Katovice, Žešov) 199 evra.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo, telefoni su o11 322 4952 ili o62 6o 2o 6o, možete koristiti Viber ili Skype, ili nam možete pisati na avio@kielo.net

LOT je objavio promociju i do svojih evropskih destinacija – Minhen, Frankfurt, Hamburg, Diseldorf, Pariz, London, Brisel, Kopenhagen, Stokholm, Viljnus – mnogi gradovi su po 159 ili 169 evra za povratnu kartu sa svim uračunatim taksama. Sve cene možete videti na našoj mapi.

Ove cene važe tokom leta i jeseni, ali ih je tokom leta nemoguće praktično dobiti jer tokom leta nema mesta na ovim cenovnim klasam, na ove cene mozete realno da računate ako putujete od jeseni.

Njujork u ekonomskoj klasi – 489 evra, Čikago je 519 evra, Toronto je 569 evra. LOT je jedina evropska aviokompanija koja za svoje severnoameričke destinacije koristi najnoviji Boing 787 – Drimlajner.

Njujork Čikago Toronto
489 €
ekonomska klasa
519 €
ekonomska klasa
569 €
ekonomska klasa