Poljska aviokompanija LOT je otpočela veliku promociju za nekoliko gradova Evrope, kao i svoje severnoameričke destinacije – Njujork, Čikago i Toronto. Povratna karta u ekonomskoj klasi od Beograda do Njujorka je 419 evra.

Saznajte više:
Više putne klase na letovima LOT-a

Povratna karta u ekonomskoj klasi od Beograda do Čikaga je sada takođe samo 419 evra, dok do Toronta košta 529 evra.

LOT je objavio promociju i do svojih evropskih destinacija – Minhen, Frankfurt, Hamburg, Diseldorf, Pariz, London, Brisel, Viljnus –  po 199 evra za povratnu kartu sa svim taksama, dok su Stokholm i Kopenhagen samo 159 evra.

Sve cene su sa uračunatim taksama, prtljagom i posluženjem na svim letovima, kao i uobičajenom nadoknadom za izdavanje karte. Prodaja po ovim izuzetnim cenama traje do 25. oktobra, a putovanja se mogu obaviti sve do kraja maja naredne godine.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo, telefoni su o11 322 4952 ili o62 6o 2o 6o, možete koristiti Viber ili Skype, ili nam možete pisati na avio@kielo.net

Njujork u ekonomskoj klasi – 419 evra, Čikago je takođe 419 evra, Toronto je 529 evra. LOT je jedina evropska aviokompanija koja za svoje severnoameričke destinacije koristi Boing 787 – Drimlajner.

Njujork Čikago Toronto
419 €
Ekonomska
419 €
Ekonomska
529 €
Ekonomska
sa svim taksama sa svim taksama sa svim taksama