Poljska aviokompanija LOT je trajno snizila cene aviokarata do severnoameričkih destinacija, a nove cene su dostupne i putnicima iz Beograda.

Na letovima do Njujorka, Čikaga i Toronta cene karata su niže i do 250 evra ukupno, zahvaljujući uvođenju novog najnižeg tarifnog razreda i generalnom snižavanju svih osnovnih tarifa.

LOT putnicima nudi veoma zgodne konekcije do tri severnoamerička grada.

Putnici iz Beograda uz kraću pauzu na aerodromu u Varšavi mogu da lete do Njujorka, Čikaga ili Toronta avionima Dreamliner.

Nova najniža cena povratne karte u ekonomskoj klasi sa svim uračunatim taksama do Njujorka je od sada 518 evra u niskoj sezoni dok je ranije bila 672 evra.

Na pojedinim tarifama razlika je još veća, pa je tako nekadašnja "S" klasa koja je koštala 887 evra, sada čak 245 evra niža i iznosi 642 evra. Najniža cena karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama iznosi 422 evra.

Nova najniža cena povratne karte u ekonomskoj klasi na letu do Čikaga je 548 evra, dok je u jednom smeru 428 evra. Na letu do Toronta nova najniža cena povratne karte će biti 577 evra, a karte u jednom smeru 465 evra.

Sve ove cene biće uvećane za 30 do 50 evra u visokoj sezoni koja traje tokom jula i avgusta i u vreme božićnih i novogodišnjih praznika, ali i te cene za visoku sezonu su od sada značajno niže nego što su to bile ranije.

Nove cene aviokarata do Severne Amerike:

Tarifa Njujork Čikago Toronto
jedan smer 422 € 428 € 465 €
novouvedena najniža tarifa za povratnu kartu 518 € 548 € 577 €