Nakon uspešno organizovanog konkursa za zapošljavanje kabinskog osoblja, Etihad Airways ponovo traži talentovane profesionalce koji su zainteresovani za uspešnu i dugu karijeru u avioindustriji.

Nacionalni avioprevoznik iz Ujedinjenih Arapskih Emirata traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne delatnosti da se pridruže njihovom timu vodećeg svetskog kabinskog osoblja. Razgovori sa prijavljenim kandidatima će biti održani u Beogradu 27. maja 2014. godine.

Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i glavne kuvare na letu u prvoj klasi (Diamond First Class), menadžere za hranu i piće u biznis klasi (Pearl Business Class), kao i stjuardese i stjuarde u premijum i ekonomskoj klasi.

Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa čine pripadnici više od 110 različitih nacionalnosti, koji su stacionirani u Abu Dabiju, dinamičnoj i kosmopolitskoj prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata. Obezbeđene su im brojne mogućnosti za razvoj i napredovanje u karijeri, kao i različite pogodnosti za smeštaj i putovanja.

"Naši prethodni konkursi za zapošljavanje u Beogradu postigli su izvanredan uspeh. Više od trećine kandidata bilo je uspešno i već su se pridružili timu nakon sedmonedeljne obuke iz oblasti bezbednosti i pružanja usluga na najsavremenijoj akademiji Etihad Airwaysa za obuku u Abu Dabiju. Unapred se radujemo potrazi za dodatnim talentovanim ljudi u Beogradu", izjavila je Odri Tid iz Etihad Airwaysa.

Gospođa Tid je takođe izjavila da će posebna pažnja biti usmerena na zapošljavanje menadžera za hranu i piće, kao i kuvara šefova na letu i da će samo kandidati sa odličnim znanjem jezika i interpersonalnim osobinama, koji imaju uslužni pristup i besprekornu prezentaciju moći da budu razmotreni za poziciju unutar kabinskog osoblja Etihad Airwaysa.

Uslov za prijavu na konkurs za kabinsko osoblje je tečno znanje engleskog jezika i minimum 21 godina starosti. Zainteresovan treba da se prijave online putem sajta http://www.etihad.com/careers/cabin/ odnosno  http://www.etihad.com/en/careers/cabin/recruitment/.