Završila se skupa letnja sezona putovanja preko Atlantika, krajem avgusta i u prvoj polovini septembra gužve su bile strašne, avioni puni, cene karata veoma, veoma visoke. Tek se počev od sredine septembra situacija polako primiruje, ponovo se mogu naći mesta u avionima.  A kad prođu gužve, kada oktobar dođe, putovanja postaju značajno jeftnija. Nakon oktobra, u novembru, cene su još niže. Najjeftnije karte za SAD i Kanadu se uvek mogu kupiti u novembru, januaru, februaru i martu mesecu. 

I ove jeseni, kao i čitave godine, najpovoljnije cene za Ameriku ima koalicija koju čine Air France, KLM i Delta, poznatiji kao Sky Team. 

Air France & KLM plus moćni američki prevoznik Delta imaju snažno prisustvo na tlu Evrope, a posebno kod nas u Srbiji. Njihove cene za ovu jesen su fantastične. Izabrali smo najvažnije gradove i njihove cene prikazali na mapi i u tabeli. 

Ove cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (1 kofer do 23 kg) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Nikada se karta iz Beograda do Vankuvera nije mogla kupiti za samo 559 evra. Koštala je 1000 evra, znaju to oni koji su putovali. Las Vegas je bio oko 800 evra, sada je 579 evra. Ni jedan grad sada nije skuplji od 600 evra. Fantastično!!

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. 

U saradnji sa našom Air Serbijom ove tri kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati – najčešće – preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta. Ogromna mreža linija vam omogućava da skoro uvek vaš agent može da za vas pronađe ovde prikazane najpovoljnije cene. 

Grad Cena Grad Cena
Pitsburg 439 € Filadelfija 449 €
Mineapolis 515 € San Antonio 515 €
Klivlend 549 € Kanzas Siti 515 €
Nju Orleans 575 € Nešvil 569 €
Sijetl 595 € Portland 579 €
San Dijego 575 € Hjuston 565 €
Dalas 575 € Ostin 575 €
Finiks 575 € Denver 579 €
Solt Lejk Siti 575 € Šarlot 579 €
Orlanda 575 € Tampa 595 €
* Cena uključuje sve takse, prtljag i posluženje na letovima
*  Cene važe za putovanja u novembru, januaru, februaru, martu. 

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu, a sve ovo posebno dolazi do izražaja u višim putnim klasama: comfort plus, first (biznis) i DeltaOne (prvoj klasi).

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.