Osim linije do Brisela koju privremeno ukida u periodu od 18. januara do kraja marta, Jat Airways je izvršio korekcije svog zimskog reda letenja i ukinuo nekoliko desetina letova.

Prema rezervacionim sistemima Jat Airways tokom zime ukida let do Geteborga. Poslednji je planiran za 26. januar. U nedelju, 13. januara ukinut je jedan polazak do Milana. Sada do ovog grada Jat leti tri puta nedeljno umesto četiri.  Jedan let manje nedeljno biće i do Diseldorfa. Jat će do ovog grada ukinuti polaske petkom počev od 18. januara.

Ranije uvedeni dodatni letovi ka Moskvi i Beču zbog novogodišnjih i božićnih praznika biće takođe ukinuti. Drugi dnevni let do Moskve koji je bio uveden od 13. decembra četvrtkom ukida se 17. januara. Dodatni let do Beča (JU 314) koji je saobraćao nedeljom više nije u redu letenja, od 13. januara.

Najznačajnije promene pretrpeće skandinavske destinacije. Osim već pomenutog Geteborga koji se ukida, Jat Airways će ukinuti i direktne letove do Stokholma i Kopenhagena, a uvešće jedan kružni let: Beograd – Kopenhagen – Stokholm – Beograd.

Prema informacijama iz rezervacionih sistema ukidaju se po tri nedeljna direktna polaska do ovih gradova (šest ukupno), a uvode se dva nova polaska: utorkom u 14:55 i subotom u 17:30.

I ova velika promena reda letenja prošla je bez ikakvog obaveštenja javnosti isto kao i prethodnog leta kada je u sred sezone Jat otkazao skoro 400 letova. Glavni razlog za brojna otkazivanja je kao i uvek nedostatak aviona i problemi sa flotom.