Wizz Air, najveći niskobudžetni avioprevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, predstavio je danas svoje brend ambasadore u Srbiji.

Wizz Ambasador program prepoznaje kabinsko osoblje koje putnicima pruža najbolju uslugu i izlazi u susret njihovim potrebama. Preko 55.000 putnika i posetilaca imalo je priliku da glasa i odabere kabinsko osoblje koje će postati ambasadori savršene usluge Wizz Air-a i gostoprimstva njihovih zemalja.

Među srpskim finalistima pobednice su Marina Cvetković i Aleksandra Radulac iz Beograda. Marina i Aleksandra će predstavljati Wizz Air i srpsku gostoljubivost u zemljama koje Wizz Air povezuje sa Srbijom svojim niskobudžetnim letovima.

Dok obavljaju svoje redovne obaveze kao stjuardese, kao Wizz Air ambasadori biće u prilici da sarađuju sa medijima, školama i ostalim ustanovama kako bi približile svoj posao široj javnosti.

"Ponosna sam što kao WIZZ Ambasador predstavljam svoj posao i gostoljubivost svoje zemlje. Volim svoj posao i želela bih da prenesem tu strast svima onima koji su ikada razmatrali mogućnost da se priključe uzbudljivoj avio industriji i želim da nadahnem sve ljude da više nauče o našem svakodnevnom životu", izjavila je Marina Cvetković (na slici desno).

"Ja i dalje ne mogu da verujem da su me putnici izabrali da budem novi WIZZ Ambasador u Srbiji. Uvek se trudim da im pružim najbolju uslugu i veoma sam ponosna što radim za kompaniju čiji programi promovišu moju profesiju. Zahvaljujem svima koji su glasali za mene i nadam se da ćemo se uskoro sresti na nekom od Wizz Air letova“, rekla je Aleksandra (na slici dole levo).

"WIZZ Ambasador program je sjajna inicijativa koja je mnogo više od činjenice da ste ambasador jednog brenda. Kabinsko osoblje Wizz Air-a deli iskrenu strast prema svom poslu i putnicima o kojima brinu i o čijoj bezbednosti se staraju. Wizz Ambasadori predstavljaju Wizz Air brend i vrednosti u njihovim lokalnim zajednicama, na humanitarnim događajima i otkrivanjem detalja o svojim uzbudljivim karijerama u medijima", rekao je Daniel de Carvalho, menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

"Ovi aktivni entuzijasti odabrani su kao najbolji među najboljima od strane najstrožeg žirija – putnika i fanova sa naše Facebook stranice. Glasanje je trajalo mesec dana i samo 2 glasa po osobi dnevno su mogla da se prikažu. Naši WIZZ Ambasadori su iskreno posvećeni profesionalci i ukoliko želite da ih lično upoznate rezervišite neki od naših niskobudžetnih letova do vašeg omiljenog grada na wizzair.com", dodao je Carvalho.