Početkom aprila u Lionu je predstavljen reorganizovani regionalni avioprevoznik HOP! koji je deo Air Francea i koji će se ubuduće zvati HOP! Air France.

Ovaj regionalni avioprevoznik je od početka letnjeg reda letenja preuzeo sve letove Air Francea sa aerodroma Paris Orly (ukupno 20 linija) kao i sve letove iz Liona (27 linija).

HOP! Air France će prema novoj organizaciji preuzeti i tradicionalne i veoma popularne Air Franceove La Navette (šatl) linije između Pariza (Orly) i Bordoa, Marseja, Nice i Tuluza.

HOP! Air France je vodeći avioprevoznik prema obimu domaćeg saobraćaja (unutar Francuske). Ova kompanija obavlja preko 600 letova svakog dana u veoma razgranatoj mreži domaćih linija koristeći oko sto aviona kapaciteta od 48 do 212 putničkih mesta.

Reorganizovani prevoznik će tokom letnje sezone održavati 130 linija na kojima prodaje karte po cenama već od 49 evra po smeru sa svim uračunatim taksama.

Osim na brojnim domaćim linijama unutar Francuske HOP! Air France leti i do Amsterdama, Brisela, Diseldorfa, Praga, Bolonje, Firence, Milana, Venecije i Rima.