Drugu godinu uzastopno najbolji frequent flyer program na svetu je AAdvantage American Airlinesa.

Ovaj program je dobio čuvenu Freddy nagradu koja se dodeljuje frequent flyer programima u brojnim kategorijama.

Najbolji program u Evroafričkom regionu je Flying Blue Air France/KLM-a, a u regionu Bliskog istoka, Azije i Okeanije je izabran Virgin Australia Velocity.

Ove godine je oboren rekord u broju glasača koji su učestvovali u izboru najboljih programa. Kako stoji u saopštenju Freddie Awards, ove godine je glasalo 2,9 miliona članova raznih frequent flyer programa iz celog sveta.

Flying Blue, program Air France-a i KLM-a je trijumfovao ove godine na dodeli nagrada. Ovaj program je osvojio čak pet "fredija" u kategorijama: najbolji frequent flyer program u oblasti avioprevoza, najbolji frequent flyer program za elitne članove, najbolji frequent flyer program za zarađivanje / korišćenje milja, frequent flyer program sa najatraktivnijim promocijama i frequent flyer program sa najboljom kreditnom karticom vezanom za program.

Flying Blue je vodeći nagradni program za česte putnike u Evropi sa preko 21 milionom članova. U njemu učestvuje 31 aviokompanija i više od 100 drugih partnera. Članovi programa ostvaruju sve više pogodnosti što više putuju, a uz pomoć Flying Blue kartice stiču pravo na brojne dodatne usluge koje su pripremljene kako bi im putovanje bilo ugodnije.