Flydubai je danas objavio da od 1. juna 2013. trajno snižava cenu povratne aviokarte na liniji Beograd – Dubai.

Cena karte se vraća na početnu cenu, sa kojom je Flydubai ušao na srpsko tržište u novembru 2011, i iznosiće 380 evra sa svim uključenim taksama i nadoknadom za izdavanje karte.

U ovoj kompaniji podsećaju da iako je u pitanju lowcost koncept na letovima Flydubaija je prevoz prtljaga besplatan.

Putnici imaju mogućnost da predaju do 20kg besplatnog prtljaga kao i 7kg ručnog prtljaga.

Jedino što nije uključeno u cenu su hrana i piće tokom leta, ali je cenovnik ove kompanije veoma povoljan. Voda i sokovi koštaju 5 dirhama (1 evro), kafe 10 dirhama, koliko su i najjeftiniji sendviči.

Sniženje cene do Dubaija se poklapa sa ranije najavljenom promocijom Flydubaija prema kojoj deca mogu da putuju besplatno ukoliko su u pratnji odraslih osoba. Ona plaćaju samo takse (od 37 evra). Uz jednu odraslu osobe može da putuje besplatno jedno dete, uz dve odrasle mogu da putuju besplatno dvoje dece. Ova promocija važi do 31. jula i za putovanja od 1. juna do 1. septembra 2013.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti predstavništvu Flydubaija u Knez Mihailovoj 30 (telefon: 011/328-22-71) gde možete kupiti i karte za letove do Dubaija i mnogih drugih destinacija. Karte se mogu kupiti i preko sajta www.flydubai.com, preko turističkih agencija i avioagenata širom Srbije.