Flydubai je povećao broj letova na liniji od Dubaija do Beograda na četiri nedeljno počev od 3. marta 2014. godine.

Ova kompanija uvodi novi let ponedeljkom sa polaskom u 12:50 iz Beograda ka Dubaiju. Avion će iz Dubaija polaziti u 9:10 časova po lokalnom vremenu. Let će trajati šest sati, a avion na ovoj liniji je Boeing 737-800, jedini tip aviona u floti Flydubaija.

Zajedno sa novim letom, Flydubai je uveo i specijalne grupne tarife za Dubai, Maldive i Kolombo, tri veoma popularne turističke destinacije kod naših putnika u poslednje vreme. Nove niže tarife za grupe treba da omoguće veći izbor aranžmana i bolju ponudu za putnike koji su zainteresovani za odmor na toplim morima tokom cele godine.

Zbog velike popularnosti Dubaija kao turističke destinacije, posebno u vreme novogodišnjih praznika Flydubai je uveo mnogo dodatnih vanrednih polazaka iz Beograda. Od 24. decembra 2013. do 4. januara 2014. ubačeno je pet dodatnih polazaka: 24, 27, 30. i 31. decembra 2013. i 3. januara 2014.

Ova kompanija takođe uvodi biznis klasu na letove do Beograda. Iako se avioni sa ugrađenom kabinom biznis klase s vremena na vreme pojave na letu prema Beogradu, ona će biti stalna u zvaničnoj ponudi kompanije za sve letove počev od 6. januara naredne godine.