Aviokarte sa cenama prikazanim na mapi u prodaji su samo danas, u sredu, 20. januara!

Air France i KLM su danas objavili promociju za sedam gradova u Severnoj Americi – Toronto u Kanadi, i još 6 gradova u Sjedinjenim Državama. 

Cene su prikazane sa svim taksama za povratnu kartu. Ukoliko nemate vizu možete da kupite kartu sada a vizu izvadite kasnije. Ako budete odbijeni za vizu vraća vam se novac za kupljenu kartu. Ovo su cene ako započnete putovanje između 20. januara i 22. marta, a putovanje može trajati do jednog meseca. Air France & KLM u saradnji sa Air Serbijom i američkom Deltom.

Nakon kupovine karta je nerefundabilna, u slučaju otkazivanja putovanja aviokompanija ne vraća uplaćeni novac, promena datuma u karti nije dozvoljena.

Iskoristite ovu lepu priliku ako ste planirali da putujete u neki od ovih 7 gradova na promociji. 

Ove cene su ukupne cene, sve je uključeno u cenu, pored same karte tu je i prtljag (1 kofer do 23 kg) i posluženje na letovima, sve takse, kao i naknada za izdavanje karte. Toronto za 379 evra, Čikago, Filadelfija, Vašington, Majami za 399 evra, Dever i Finiks za 429 evra. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj  o11 322 4952, 323 4843 ili o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili možete poslati upit na avio@kielo.net. Požurite,  iskoristite jedinstvenu priliku!

U saradnji sa našom Air Serbijom ove tri kompanije povezale su Beograd sa svim američkim i kanadskim gradovima. Možete putovati – najčešće – preko Pariza, Amsterdama ili Brisela, ali i preko Rima ili Milana, preko Frankfurta, Diseldorfa ili Štutgarta. Ogromna mreža linija vam omogućava da skoro uvek vaš agent može da za vas pronađe ovde prikazane najpovoljnije cene.

Kvalitet usluga na letovima Air France i KLM-a je nadaleko poznat, a kao doprinos u ovom partnerstvu veoma je značajan i Delta Air Lines, koji važi za najkvalitetnijeg američkog aviprevoznika.

Putnici ističu udobnost aviona Delte kao i kvalitet hrane i pića koje se poslužuju. Elektronski sistem zabave tokom leta je među najboljima na svetu, a sve ovo posebno dolazi do izražaja u višim putnim klasama: comfort plus, first (biznis) i DeltaOne (prvoj klasi).

Kao jedna od tri najveće američke aviokompanije Delta nudi odličnu povezanost do gotovo svakog američkog aerodroma, pa je uz maksimalno dva presedanja (jedno u evropskom i drugo i američkom čvorištu) moguće stići do svakog kutka u SAD.