Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa je pobednički tim. U 2012. godini treći put uzastopno ova ekipa osvaja nagradu "World Travel" za najbolje kabinsko osoblje na Bliskom istoku.

Ova nagrada je samo poslednja na dugačkoj listi nagrada koje stjuardese i stjuardi Etihada osvajaju svake godine širom sveta.

Ako želite da se pridružite ovom pobedničkom timu to možete da uradite i u Beogradu u naredna tri dana.

Etihad Airways organizuje klasičan kasting za kabinsko osoblje u našem glavnom gradu od 4. do 6. avgusta u hotelu Metropol Palace. Da biste učestvovali na kastingu potrebno je da se prijavite online preko sajta Etihad Airwaysa.

Članovi kabinskog osoblja (stjuardese i stjuardi) zaduženi su za bezbednost putnika tokom leta. To je njihova osnovna funkcija. Tek nakon toga oni se brinu i da putnicima putovanje bude udobno u skladu sa najvišim standardima koje u ovoj oblasti pruža Etihad Airways.

Ova kompanija, koja je 1. avgusta postala strateški partner Jat Airways-a, najavila je da će ubuduće i srpska nacionalna aviokompanija imati istu putničku uslugu tokom leta kakvu ima sada Etihad Airways. Kasting koji se organizuje u Beogradu ima za cilj da obezbediti kabinsko osoblje i za buduću aviokompaniju Air Serbia.

Kandidati treba da imaju najmanje 21 godinu, da poznaju engleski jezik, a poželjno još jedan svetski jezik. Obavezno je da znaju da plivaju. Ne smeju imati tetovaže koje ne mogu da se pokriju uniformom. Isto važi i za pirsing, osim minđuša koje su dozvoljena samo ženama.  Kandidati ne smeju da imaju kriminalni dosije.


Foto: Stjuardese Etihada u Beogradu, (c)telegraf.rs