Etihad Airways organizuje konkurs za izbor kabinskog osoblja u Banja Luci.

Ova kompanija poziva sve zainteresovane da pošalju prijave online preko ineterneta, a izabrani kandidati će biti pozvani na razgovor 11. januara 2014. godine.

Razgovor sa kandidatima će se obaviti u Banja Luci, što je omogućeno saradnjom Etihad Airwaysa i Air Serbije.

Link za online prijavu kandidata

„Odnos dve kompanije otvorio je mogućnosti za zapošljavanje na novim tržištima, uključujući i Republiku Srpsku“,  istakla je Odri Tid, potpredsednica sektora za „goste“ (putnike, prim. aut).

U saopštenju za medije koje je tim povodom izdao Etihad Airways pozivaju se „ljudi koji su iskusni i sposobni u oblasti ugostiteljstva da se priključe timu kabinskog osoblja vodeće aviokompanije na svetu“.

Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa je stacionirano u Abu Dabiju (UAE). Kandidati koji žele da se prijave za ovaj posao je da imaju preko 21 godine i tečno govore engleski jezik, dok je poznavanje drugih jezika dodatna prednost.

U naredni krug će proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su „interpersonalne veštine“ na izrazito visokom nivou. Izabrani kandidati će proći sedmonedeljni program obuke u najsavremenijem centru za obuku Etihad Airwaysa u Abu Dabiju.