Ethiopian Airlines, jedna od najboljih aviokompanija u Africi i članica Star Alliance, objavila je promotivnu ponudu za letove do nekoliko afričkih destinacija sa polaskom iz Beograda.

Ova kompanija je već duže prisutna na našem tržištu, a putnicima odavde omogućava letove do velikog broja afričkih destinacija uz presedanje u nekom od brojnih evropskih gradova (Beč, Milano, Rim, Frankfurt ili Pariz) do kojih leti.

Do tih gradova putnici iz Srbije mogu stići letovima Air Serbije, a za celo putovanje mogu kupiti jedinstvenu kartu po ceni Ethiopian Airlinesa.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Luande (Angola) košta 669 evra sa svim uračunatim taksama. Najniža cena karte do Dar es Salama je 649 evra, do Najrobija, Johanesburga je 639 evra. Isto toliko košta i povratna karta do predivnih Sejšela u indijskom okeanu. 

A najbolja vest vezana za ovu promociju je da i nije u pitanju promocija, već trajno sniženje cena do navedenih gradova. Cena karte uključuje sve takse, prtljag i posluženje na leovima. 

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.