Ethiopian Airlines, jedna od najboljih aviokompanija u Africi i članica Star Alliance, podseća putnike iz naše zemlje da treba da imaju u vidu Ethiopian Airlines kada planiraju da putuju u Afriku.

Ova kompanija je već duže prisutna na našem tržištu, a putnicima omogućava letove iz Beograda do velikog broja afričkih destinacija uz presedanje u nekom od brojnih evropskih gradova (Beč, Milano, Rim, Frankfurt ili Pariz) do kojih leti.

Do tih gradova putnici iz Srbije mogu stići letovima Air Serbije, a za celo putovanje mogu kupiti jedinstvenu kartu po ceni Ethiopian Airlinesa.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Najrobija (Kenija) je 579 evra sa svim uračunatim taksama. Najniža cena karte do Sejšela je takođe 579 evra, do Kilimandžara i Johanesburga je 649 evra.  Dakar, Abidžan, Enteba i Kigali su 749 evra, Adis Abeba i Kejptaun su po 699 evra.

Lepa vest vezana za ovu ‘promociju’ je da i nije u pitanju promocija, već trajno sniženje cena do navedenih gradova. Cena karte uključuje sve takse, prtljag i posluženje na letovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.