Ethiopian Airlines, jedna od najboljih aviokompanija u Africi i članica Star Alliance, objavila je ponudu za letove do nekoliko afričkih destinacija sa polaskom iz Beograda.

Ova kompanija je već duže prisutna na našem tržištu, a putnicima  omogućava letove iz Beograda do velikog broja afričkih destinacija uz presedanje u nekom od brojnih evropskih gradova (Beč, Milano, Rim, Frankfurt ili Pariz) do kojih leti iz Adis Abebe.

Do tih gradova putnici iz Srbije mogu stići letovima Air Serbije, a za celo putovanje mogu kupiti jedinstvenu kartu po ceni Ethiopian Airlinesa, svi letovi Air Serbije i Ethiopiana su povezani u jednu aviokartu.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Luande (Angola) košta 669 evra sa svim uračunatim taksama. Najniža cena karte do Dar es Salama je 649 evra, do Najrobija i Johanesburga je 639 evra, a toliko košta i povratna karta do predivnih Sejšela u indijskom okeanu.

Najbolja vest vezana za ovu ‘promociju’ je da zapravo i nije u pitanju promocija već trajno sniženje cena do navedenih gradova. Cena karte uključuje sve takse, prtljag i posluženje na leovima.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj o11 322 4952 ili 323 4843, kao i na o62 6o 2o 6o, viber ili sms na o62 6o 2o 6o ili pošaljite upit na avio@kielo.net.