Air Serbia i kompanija AtlasGlobal, avioprevoznik iz Turske, objavili su detalje poslovnog partnerstva koje će proširiti mrežu oba avioprevoznika i pružiti putnicima veći izbor.

Početnu fazu partnerstva čini kodšer sporazum koji podrazumeva uključivanje „JU“ koda Air Serbie na nove dnevne letove aviokompanije AtlasGlobal između istanbulskog Aerodroma Ataturk i Beograda, koji će početi od 15. marta ove godine.

Posle ove faze i nakon zvaničnih odobrenja, Air Serbia će dobiti kodove i na međunarodnim letovima kompanije AtlasGlobal na tržištima Rusije, Moldavije i Kuvajta na Bliskom istoku, kao i na domaćim letovima kompanije ka dodatnim destinacijama u Turskoj, sve preko Istanbula.

Zauzvrat, kompanija AtlasGlobal poboljšaće povezanost uključivanjem svog „KK“ koda na odabranim regionalnim letovima Air Serbije u Jugoistočnoj Evropi i na prekookeanskim letovima do aerodroma Kenedi u Njujorku.

Letovi kompanije AtlasGlobal na liniji Istanbul-Beograd, koji se obavljaju avionom iz porodice Airbus A320 i nude kompletnu uslugu, omogućiće gostima Air Serbije da uživaju u direktnim letovima do ekonomskog i kulturnog centra Turske nakon obustavljanja direktnih letova Air Serbije 14. marta.

Znači, umesto Air Serbijom iz Beograda sada u Istanbul možete putovati kompanijom AtlasGlobal. Povratne karte za Istanbul već od 89 evra sa taksama i prtljagom do 30kg.

♧ Karte možete kupiti u agenciji KIELO pozivom na 062 602060, viber ili sms na 062 602060 ili pošaljite upit na avio@kielo.net ♧

atlas