Bilo da organizujete putovanje na poslovni sastanak ili da tragate za savršenim odmorom, naša biznis klasa je pravo rešenje za vas.

Udobna sedišta koja se obaraju u ravan krevet, sa utičnicom za računar putnika i bočnim stolom za rad, idealan su izbor za svakog, pa i najprobirljivijeg putnika. Na raspolaganju vam je lični mini bar, a imate mogućnost da prekratite vreme tokom leta uživajući u vrhunskom sistemu elektronske zabave sa brojnim filmskim, muzičkim, informativnim i drugim sadržajima.

U avionima A380 putnici viših klasa (biznis i prva) na raspolaganju imaju i tuš kabinu i lounge bar u kome mogu da se opuste u prijatnom ćaskanju sa drugim putncima uz bogat izbor grickalica i pića.

Biznis klasa flydubaija

Putnici koji imaju karte Emiratesa za biznis ili prvu klasu, do Dubaija će leteti u kabini biznis klase partnerske avio kompanije flydubai. Ovu klasu odlikuju veoma udobna kožna sedišta, sjajna hrana i vrhunski HD elektronski sistem zabave.

Grad Cena Grad Cena
Šangaj 1800€ Singapur 2583€
Hong Kong 2181€ Bangkok 2179€
Tokio 2381€ Maldivi 2763€
Seul 2433€ Kolombo 1893€
Kuala Lumpur 2226€ Džakarta 2522€

 

Chauffeur Drive

Kada putujete Emiratesom možete naručiti besplatnu uslugu šofera u Dubaiju i u više od 70 gradova u svetu gde je ova usluga dostupna.

Biće vam organizovan prevoz luksuznim vozilom sa kućne ili hotelske adrese do aerodroma. Ova usluga nije dostupna na letovima partnerske kompanije flydubai, ali ako iz Beograda preko Dubaija letite dalje, možete ovu uslugu dobiti na povratku iz neke od Emiratesovih destinacija, ako imate kartu naše kompanije.

First & Business Class Lounge

Kada posedujete kartu za više klase Emiratesa možete da koristite luksuzne salone na aerodromu u Dubaiju potpuno besplatno.

Ovi saloni osim udobnosti i prostora za odmor i rad nude veliki izbor hrane i pića u formi švedskog stola. Unutar salona nalaze se i spa centri sa tuševima, salama za masažu ili salonima lepote koji su dostupni putnicima prve (First) klase i platinastim članovima Emiratesovog Skywards programa za česte putnike.

Onboard Lounge

Pauza od dugotrajnog sedenja, protezanje nogu, lagana kratka šetnja i druženje na više od 10.000 metara iznad zemlje – sve je to dostupno putnicima biznis i prve klase na letovima Emiratesa.

Tokom leta imate pristup veoma prostranom salonu sa barom u kome možete da se družite i ćaskate sa ostalim putnicima, da popijete piće i uživate u atmosferi pravog bara.

First Class Shower Spa

Ništa nije tako opuštajuće kao tuš na preko 10.000 metara iznad zemlje. Spa u avionima A380 je dostupan svim putnicima u prvoj (First) klasi. Možete se pripremiti za sastanak odmah po sletanju ili se osvežiti posle dugog puta.

Spa-tuš u prvoj klasi Emiratesa je opremljen vrhunskom Bvlgari kozmetikom, a putnici se posle relaksacije pod tušem mogu osvežiti uz sok od sveže ceđene pomorandže kako bi obnovili izgubljenu energiju.