Aviokompanija Emirates prošle nedelje je pokrenula veliku promotivnu akciju za putovanja tokom narednog perioda.

Promocija se odnosi na putovanja iz Beograda, preko Dubaija, do koga se stiže direktno flydubaijem, partnerskom kompanijom Emiratesa.

Promotivna akcija traje za putovanja u periodu od 15. avgusta pa sve do 31. maja  2016. i važi za putovanja u ekonomskoj klasi do 11 izabranih destinacija Emiratesa.

Povratna karta u ekonomskoj klasi sa svim uračunatim taksama do Delhija je 540 evra dok je cena za Mumbai 485 evra. Na sniženju su i popularne turističke destinacije: Bangkok od 539 evra i Kolombo na Šri Lanki od 693 evra.

Među destinacijama na Dalekom istoku su i Hong Kong od 605 evra, Tokio od 569 evra, Seul za 602 evra i Džakarta po ceni od 605 evra.

Sva odredišta i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Sve cene su sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom i posluženjem na letovima.

Promotivna prodaja traje do 8. septembra. 

Emirates je ponovo proglašen za aviokompaniju sa najboljom zabavom na letovima, već jedanaest godina za redom Emirates dobija ovo prestižno priznanje na svečanosti Skytrax World Airline Awards u Parizu:

https://www.aviokarta.net/vesti/3194-emirates–ponovo-najbolji-na-svetu/