Aviokompanija Emirates ove nedelje je pokrenula promotivnu akciju za putovanja u periodu od novembra do kraja marta naredne godine.

Promocija se odnosi na putovanja iz Beograda, preko Dubaija, do koga se stiže direktno flydubaijem, partnerskom kompanijom Emiratesa.

Promotivna akcija traje sve do 20. novembra i važi za putovanja u ekonomskoj klasi do 12 izabranih destinacija Emiratesa.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Bangkoka i Puketa, na Tajlandu, je 525 evra, koliko košta karta i do Gvangžoa, industrijske metropole u Kini. Glavni grad Kine, Peking, tokom promocije je 475 evra.

Među destinacijama na promociji su i Seul po ceni od 599 evra, Hong Kong je 649 evra, Kuala Lumpur je 699 evra, u Indiji Delhi je 575 evra, koliko je i povratna karta do glavnog grada Kenije, Najrobija.

Sva odredišta i cene karata možete videti u priloženoj mapi. Sve cene su sa svim uračunatim taksama, sa uključenim prtljagom do 30kg. Posluženje je uključeno u cenu na letovima Emirata, dok se kod Flydubaija posluženje naplaćuje.

Emirates je godinama unazad proglašavan za jednu od 5 najboljih aviokompanija na svetu, a za aviokompaniju sa najboljom zabavom na letovima već jedanaest godina za redom. Emirates dobija ovo prestižno priznanje na svečanosti “Skytrax World Airline Awards” u Parizu.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj 322 4952, 323 4843 ili 062 60 20 60, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net