Putnici koji putuju sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" tokom vikenda, treba da obrate pažnju na radove na mostu Gazela zbog kojih su mogući zastoji u saobraćaju. Preporuka je da se na aerodrom krene ranije kao i da se izbegava Gazela. Prenosimo servisne informacije koje je Studio B objavio.

Zbog radova na „Gazeli", od petka, 8. aprila, od 22 časa, do ponedeljka, 11. aprila, u 4 časa, doći će do nove privremene izmene režima saobraćaja.

Za saobraćaj se zatvara jedna polovina mosta „Gazela" u smeru od Šida ka Nišu (od Novog Beograda ka starom delu grada). Saobraćaj će se odvijati na drugoj polovini mosta, tako što će dve saobraćajne trake biti namenjene za vozila koja se kreću od Niša ka Šidu (od starog dela grada ka Novom Beogradu), a jedna saobraćajna traka će biti namenjena vozilima koja se kreću od Šida ka Nišu (od Novog Beograda ka starom delu grada).

Na saobraćajnoj petlji „Sava centar" za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa auto-puta E-75 ka ulici Vladimira Popovića za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Na saobraćajnoj petlji „Mostar" za saobraćaj se zatvara silazna rampa sa „Gazele" ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj ulici, za vozila koja dolaze iz smera Šida (Novog Beograda).

Važna napomena za vozače koji se kreću preko mosta „Gazela" u smeru od Šida (Novog Beograda) ka Nišu (starom delu Beograda): isključenje sa auto-puta E-75 prema Beogradu onemogućeno je na saobraćajnim petljama „Sava centar" i „Mostar". Vozači koji žele da se sa auto-puta E-75 isključe ka Beogradu treba da koriste saobraćajne petlje kod „Arene Beograd" (ka ulici Španskih boraca ili Antifašističke borbe) ili da se nakon prolaska preko„Gazele" isključe na saobraćajnoj petlji „Autokomanda".