Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije (DCV) je saopštio da je osvojio značajnu međunarodnu nagradu za kvalitet i poslovni ugled.

Nagradu Direktoratu je dodelila Međunarodna asocijacija za menadžment i konsalting "OMAK" iz Pariza (OMAC – Otherways Managment Association Club, Paris).

Nagrada je u kategoriji „Zlatno priznanje za kvalitet i poslovni ugled“  (The Golden Award for Quality And Business Prestige).

Izborni komitet ove ugledne međunarodne asocijacije je u obrazloženju nagrade naveo da se ovo prestižno svetsko priznanje za 2013. godinu dodeljuje Direktoratu civilnog vazduhoplovstva na osnovu postignutih rezultata u oblasti kojom se DCV bavi,  poslovnog ugleda, identiteta i  uspešnog predstavljanja na tržištu i  međunarodnoj  javnosti.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva je prepoznat kao izuzetno uspešna poslovna organizacija kojoj želimo da odamo priznanje za rezultate i damo podsticaj za nove uspehe, rečeno  je, između ostalog, u pismenom obrazloženju priznanja koje je OMAK uputio DCV-u.

Zlatno priznanje za kvalitet i poslovni ugled Direktoratu će biti uručeno u Rimu 24. juna 2013. godine, na  ceremoniji u okviru Zelenog ekonomskog foruma 2013, u kojem će učestvovati kompanije iz preko 40 zemalja.