Nova promotivna akcija Cathay Pacifica za putnike iz Beograda trajaće čak do kraja juna. Ova aviokompanija iz Hong Konga, koja se smatra jednom od najboljih na svetu, ponudila je još niže cene aviokarata putnicima iz Srbije.

Polasci iz Beograda su omogućeni sa presedanjem na letove Cathay Pacifica u Amsterdamu, Parizu, Rimu te potom i u Hong Kongu, gde je baza ove kompanije.

Do gradova u Evropi gde sleće Cathay Pacific putnici iz Srbije mogu otputovati ne samo na letovima Air Serbije već i Lufthanse ili Alitalije. U okviru promocije Cathay Pacifica snižene su cene do Australije, Azije, Novog Zelanda i Fidžija.

Povratne karte u ekonomskoj klasi do australijskih gradova Sidnej, Pert, Melburn, Adelejd, Brizbejn, Kerns koštaju tek malo iznad hiljadu evra i uključuju sve takse kao i uobičajenu nadokadu za izdavanje karte. Sve cene i destinacije koje su na promociji možete videti na priloženoj mapi.

Karte možete kupiti u agenciji Kielo pozivom na broj 322 4952, 323 4843 ili 062 60 20 60, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net

Povratne karte do Melburna i Adelejda su 1015 odnosno 1019 evra, dok je Fidži po prvi put u Srbiji snižen i sada ga je moguće posetiti uz cenu povratne karte od 1169 evra. Egzotično pacifičko ostrvo Fidži se smatra jednom od dve najskuplje aviodestinacije iz Srbije (i Evrope). Ovaj raj na zemlji je zajedno sa drugim pacifičkim ostrvima u Okeaniji predstavlja najudaljenija odredišta za putnike iz Srbije.