Aviokompanija Qatar Airways će između 12. i 18. maja pokloniti 100.000 besplatnih karata zdravstvenim radnicima kako bi se zahvalili na njihovom herojskom trudu i brizi za ljude tokom pandemije koronavirusa Covid-19.

Obavljanjem svakodnevnih letova prethodnih meseci Qatar Airways je sproveo svoju misiju da vrati preko milion putnika u svoje matične države i za to je primio mnoge pohvale od putnika, brojnih organizacija i država, a sada ovim putem želi da nagradi zdravstvene radnike širom sveta.

Zdravstveni radnici se mogu prijaviti za ovu ponudu tako što će popuniti formular i primiti specijalni promotivni kod (možete pristupiti ovde: qatarairways.com/ThankYouHeroes), koji se nudi po principu da karte dobijaju oni koji se prvi prijave (first come, first served basis).

Kako bi osigurali da je postupak prijave pošten i transparentan, svaka zemlja dobiće dnevni kontigent aviokarata, prema broju stanovnika, raspoređenih u periodu od sedam dana – od 12. do 18. maja. Dodela karata će biti objavljena svakog dana u 00:01 prema vremenskoj zoni Katara tokom trajanja kampanje.

Zdravstveni radnici koji dobiju promotivni kod mogu rezervirati dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi na letovima kompanije Qatar Airways – za sebe i još jednu osobu po izboru – za bilo koju destinaciju do koje leti Qatar Airways. Karte je potrebno rezervirati do 26. novembra, a putovanja se moraju obaviti do 10. decembra 2020. Karte će biti potpuno fleksibilne, sa mogućnošću promene destinacije ili datuma putovanja bez naknade. Jedino se aerodromske takse moraju platiti.

Zdravstveni radnici koji mogu ostvariti pravo na besplatne karte su doktori, medicinske sestre, bolničari, farmaceuti, laboratorijski tehničari i medicinski istraživači. Prilikom čekiranja za let zdravstevni radnik mora prikazati svoju zdravstvenu ID karticu.

Zdravstvenim radnicima biće ponuđen i vaučer sa popustom od 35% za kupovinu na prodajnim mestima Qatar Duty Free na aerodromu u Dohi, koji se može iskoristiti do kraja 2020. godine.

QR corona 2

* * * * *

Hvala Qatar Airwaysu na ovoj izuzetnoj pažnji, svakako nije slučajno što je Qatar Airways godinama unazad u izboru putnika na sajtu Skytraxa proglašavan za najbolju aviokompaniju na svetu!

* * * * *

qatar-pobeda-2