Na Aerodromu Nikola Tesla Beograd od danas je svim putnicima i posetiocima na raspolaganju neograničen besplatan pristup bežičnom internetu.

Beogradski aerodrom ovim novitetom nastavlja da unapređuje kvalitet i nivo usluge za putnike, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Signalom bežičnog interneta su pokrivene sve zone unutar oba terminala u kojima se putnici nalaze, a predviđeno je da ovaj servis bude dostupan i na autobuskom stajalištu ispred pristanišne zgrade

Kako se navodi u saopštenju "celokupna površina pristanišne zgrade Aerodroma Nikola Tesla Beograd, odnosno oba terminala, šalteri za prijavu na let, putničke čekaonice, hodnici ispred čekaonica, dolasci i saloni pokriveni su signalom bežičnog interneta".

Kako bi koristili uslugu bežičnog interneta, dovoljno je da prilikom odabira putnici i posetioci izaberu mrežu „UniFi“, a zatim kao identitet (Identity) upišu „unifi“, kao anonimni identitet (Anonymous identity) unesu „unifi“, i kao šifru (password), „unifi”.

Strateško opredeljenje rukovodstva Aerodroma Nikola Tesla Beograd je stalno unapređenje kvaliteta i nivoa usluge za putnike. Takođe, komfor za putnike biće značajno unapređen ulaganjem oko 20 miliona evra iz sopstvenih sredstava tokom ove godine u rekonstrukciju i proširenje kapaciteta.