Na novoj promociji kompanije Qatar Airways pojavio se apsolutni šampion dalekoistočnog turizma, prestonica čarobnog Tajlanda, Bangkok – za samo 419 evra za povratnu kartu, sa svim taksama, prtljagom i posluženjem. To je najjeftinija ikad karta za Bangkok.

Osim Bangkoka, na promociji su još i prelepi Puket, za koji Qatar leti direktno iz Dohe, kao i dve nove destinacije na Tajlandu, Čang Maj i Krabi. Cena povratne karte do Puketa je tokom promocije 509 evra, koliko koštaju i karte za Krabi i Čang Maj. 

Promocija traje do petka, 3. juna, za putovanja od 9. septembra do 15. marta sledeće godine !!!

Aviokompanija Qatar Airways ima 5 zvezdica, i da je ponovo ove godine izabrana za najbolju na svetu  prema globalnom istraživanju Skytrax-a. Milioni putnika širom sveta su glasali i izglasali da je Qatar Airways najbolji!

Letovi iz Beograda se obavljaju avionima Airbus A320, a putnici u Dohi, na najmodernijem aerodromu na svetu – Hamad International – mogu da nastave putovanje ka bilo kojoj destinaciji ove kompanije, koja sleće na sve kontinenate

Karte možete rezervisati u agenciji Kielo pozivom na broj 322 4952, 323 4843 ili 062 60 20 60, viber ili sms na 062 60 20 60 ili možete poslati upit na avio@kielo.net